dimarts, 14 de maig del 2013

Sopa de tomàquet amb oli d'alfàbrega


Ingredients:

500grams de tomàquets madurs
Alfàbrega
1 polsim de sucre
Sal
Pebre
Oli d'oliva


Preparació:
Primer de tot tallem els tomàquets i els triturem juntament amb unes fulles d'alfàbrega, sal, pebre i una mica de sucre.
Ho deixem triturar tot junt uns 3 o 4 minuts fins que quedi una salsa llisa.
Mentre s'està triturant anem afegint mica en mica oli d'oliva per tal de que emulsioni tot junt.
A part preparem l'oli d'alfàbrega posant oli d'oliva i fulles d'alfàbrega en el pot de la batedora i triturant tot junt.
Per emplatar he pensat en dues versions, la versió xarrup per un aperitiu i la versió per un primer plat.
He servit acompanyat amb uns dauets de formatge blau i una fulleta d'alfabrega.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada