dimarts, 14 de maig del 2013

Milfulles de carbassó, patata, pernil dolç i formatge amb salsa de foie


Ingredients
4 carbassons /4 patates/8 talls de pernil dolc, 8 talls de formatge suau (tipus Havarti)/50gr. de formatge gorgonzola/oli/sal/pebre/200gr. crema de llet /100de foie/mantega/1ceba petita


Elaboració
1.Tallem les patates primetes i les posem a confitar amb oli , fins que siguin toves.

les deixem sobre paper perqué absorveixi el greix.

2. Posem el forn a 180ºC i tallem els carbassons ben primets,untem un full de paper de forn amb oli i estenem les rodanxetes de carbassó posant sal, pebre i una mica més d´oli per sobre , enfornem uns 10 min,(segons el forn), també fins que siguin cuites

3. Ara muntem el milfulles, pot ser individualment o sencer ,començem fent una capa de patata,a sobre una de carbassó,ara una de pernil dolç, una de formatge suau, i un dauet de gorgonzole ,(o quatre si ho muntes sencer) repetim l´operació un altre cop continuant per les patates .... 
sobre de tot hi posem una de carbassó i ens quedará més decorat ho enfornem uns 5 minuts al forn.

4. Sofregim la ceba molt picada juntament amb la mantega fins que ens quedi cuita, peró no daurada , ara hi tirem la nata i ho deixem reduir fora del foc hi tirem el foie i ho fem desfer fins que tot estigui ben amorosit ,

5. Un cop traiem el milfulles del forn l´emplatem i el cobrim amb la salsa de foie.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada