dilluns, 1 d’abril del 2013

EXPEDICIÓ FOTOGRÀFICA AL PARC DE L'AGULLA


Parc de l'Agulla

1.El radi del llac és de 200 metres i la fondària aproximada de 4 metres només et faltarà saber el preímetre per fer l'operació. Cada passa teva és aproximadament 1 metre, quantes passes necessites fer per donar una volta al llac? El número de passes serà el número de metres del perímetre del llac.

Volum= 4x1050x200 = 420.000 m
                    2
2.Per cada punt indicat en el mapa haurà de fer tres fotografies. A més, d'una breu explicació de què has vist o has fotografiat.

Centre de Visitants del Parc de l'Agulla
És un espai d’interpretació que ha d’ajudar al visitant a entendre el què és la Sèquia i convidar-lo a descobrir el Parc i tots aquells recursos turístics i culturals que hi ha en el seu entorn.
La seva funció és la de comunicar tant els valors històrics i patrimonials de la Sèquia, com els valors mediambientals que presenta al llarg del seu recorregut.

Com podem veure aquestes 3 fotogràfies són la entrada del centre d'informació.























Ànec coll verd
L'ànec collverd és una espècie d'ànec que viu a prop dels rius i els estuaris. Es troba a tot l'hemisferi nord i és l'arrel de moltes races domèstiques.

Podem veure les tres fotogràfies els ànecs coll verd en l'estany



































Pins i Pinyers
Els pins i pinyer, és una espècie de pi dins la família Pinaceae caracteritzat per tenir la llavor comestible: el pinyó, ja que si bé els pinyons d'altres espècies europees de pi també es poden menjar, són molt més petits (hi ha espècies americanes amb pinyons grans que s'exploten comercialment).
El principal arbres del Parc de l'Agulla és els pins pinyers


















































Pàrquing de caravanes
El parquing de les caravanes estan situades quasi al costat del bar. Hi han moltes familes que deixen les seves caravanes al Parc de l'Agulla.




















































Vegetació aquàtica
Aquestes plantes que estan a l'estany es per reduir la matèria orgànica i els nutrients de l'aigua, la qual cosa es tradueix en la reducció de la cloració necessària a la planta potabilitzadora.
































Bar
El bar esta situat al darrer del cantre visitants de l'Parc de l'Agulla. És un lloc per descansar beure begudes, menjar etc.














































Pont petit i bassa dels ànecs
És un pont petit per accedir al bar, a baix del pont es troba l'aigua de l'estany.






























Altres arbres
A part dels pins pinyols també hi ha altres tipus d'arbres, en el Parc de l'Agulla esta envoltats per uns 628 d' arbres , com podem veure en les fotogràfies com aquestes.









Font
Hi ha dos fonts al Parc de l'Agulla, estan situades a prop del parc.
El més antic de les dues font es aquet.



















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada