dimarts, 16 d’abril del 2013

CRÈDIT DE SÍNTESI

2)Que hem fet durant el crèdit de síntesi?
El crèdit e síntesi ho he fet amb la selena.
El crèdit durava una setmana , nosaltres mateixos teniem que organitzar-nos el temps que duraria el treball.
El dilluns ens ha explicat el que fariem durant la setmana. Les tres primeres hores em fet una treball d'orientació que ens ha donat l'Assumpte, el treball anava del tot el que havien fet durant el curs com els pensament positius, les quatres teltosques.
Despres del pati hem fet unes 20 activitats de matemàtiques, que era un repàs del tot el que havien fet durant aquest curs.
El dimarts cada grup faria els deures de qualsevol assignatura, nosaltres hem fet català, a la segona hora ha vingut el Ignasi S, ens ha explicat de que anava el treball de experimentals, el divendres teniem que anar al Parc de l'Agulla i fer un treball, i a la tercera hora teniem que anar com tots els dies a Laboralia.
Les dos primeres hores del dimecres teniem que fer els treballs, cada grup faria el treball que volia, nosaltres hem fet tres treballs, d'orientació, matemàtiques i català.
 A la tercera hora ha vingut la Dolors Simon i hem vist una pel·licula que era Set anys en el Tibet, desprès hem fet  8 activitats sobre la pel·lícula i despres he fet  un resum del text del Parc de l'Agulla i també hem acabat un treball de socials, a les 10 teniem que anar com sempre a laboralia.
El dijous he fet el treball de experimentals.
El divendres hem anat al Parc de l'Agulla, teniem que fer unes activitats de experimentals, cada grup tenia que treure unes fotografies com les caravanes, els arbres, els anecs etc, en cada fotografia teniem que fer una descrpció








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada