dimarts, 5 de març del 2013

COM ES FA UNA PRESENTACÓ

Activitat 1

Busqueu informació sobre com s'ha de fer una presentació d'un tema davant del públic: Buscar informació sobre: materials necessaris, fonts d'informació, to de veu, guió, power points, postura, vestimenta.

Materials necessaris
A vegades ens fra falta suport tècnic: un micròfon, alta veus, coordinador, un canó.
També necessiten un guió sobre el que hem de parlar.














Fonts d'informació
Les fonts d'informció han e ser les adequades ( correctes) per el nostre treball. Poden ser fotos, gràfics, taules per aclarir els conceptes, videos, power point, internet, llibres.



















To de veu
Tenim que vocalitzar bé les paraules, procurar no mantenir un to monòton, modular la veu: puja i baixar el to, canviar el ritme, marcar els accents. Cal fer pauses per separar les idees i els diferents apartats, controlar el volum de veu, no parlar ràpid.
















Guió
Per fer una presentació tenim que preparar un bon guió, el públic no es el teu enemic i no tenim que pensar en la gent sinó en el missatge que volen donar.





















Power Point 

La presentació d'un un power point és de gran ajuda per complementar la teva presentació, utilitzant les diapositives com a suport, peró no per anar llegint.














Postura
La postura es molt important, millor és parla dret i no assegut, cal moure's amb naturalitat i no donar l'esquena al públic, evitar els tics com fregar-se les mans, tocar-se les ulleres, mans a la butxaca etc...
Amb les nostres moviments no tenim que distreure l'atenció de les persones ni comunicar nerviosisme.

















Vestimenta
La forma d'anar vestit depen del lloc i de la gent on fem la presentació.
A l'institut, la vestimenta ha de ser formal sense exageracions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada